• WELKOM BIJ YORKSHIRE REPAK

  Europese leiders in arbeidsvoorziening, contractverpakking, secundaire inspectie, herwerking en etikettering

  MEER INFORMATIE

 • INDUSTRIELEIDERS

  We hebben meer dan 30 jaar ervaring en expertise in glastechnologie .

  MEER INFORMATIE

 • BEDRIJFSWAARDEN

  Ongeëvenaard en kwaliteitsgedreven, we hebben een reputatie van uitmuntendheid in alles wat we doen.

  MEER INFORMATIE

WE LEVEREN KWALITEIT OP ALLE GEBIEDEN EN OVERTREFFEN DE VERWACHTINGEN

Het samenbrengen van meer dan 30 jaar ervaring en expertise in glastechnologie, effectieve planning, een uitstekende klantenservice, visie en aandacht voor detail hebben van Yorkshire Repak het bedrijf gemaakt dat het vandaag de dag is.

Ons team levert diensten met inzet en toewijding, wat geen grenzen kent. Onze bedrijfswaarden van professionaliteit, reactievermogen en excellentie bieden onze klanten uit het Verenigd Koninkrijk en onze internationale klanten ongeëvenaarde, kwaliteitsgedreven diensten in Arbeidsvoorziening, Secundaire Inspectie en Herwerkingsfaciliteiten voor een verscheidenheid van verpakkingsmaterialen (voornamelijk glas), Contractverpakkings- en Etiketteringsdiensten.

Het beschikken over deze ‘all-round’ portfolio, zorgt ervoor dat onze klanten vertrouwen hebben in de diensten die we aanbieden.

Geen klus is ons te klein – en geen klus is ons te groot

ONTDEK WAAROM ONZE KLANTEN VOOR ONS KIEZEN

SECUNDAIRE INSPECTIE

Gedetailleerde en grondige inspecties van een verscheidenheid aan containers op onze sites in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland

MEER INFORMATIE

ARBEIDSVOORZIENING

Onze hooggekwalificeerde en volledig opgeleide teams die naadloos werken op de sites van onze klanten

MEER INFORMATIE

ETIKETTERINGSDIENSTEN

Deskundige toepassing van de etiketteringsvereisten van onze klanten door ons hooggekwalificeerd team of het gebruik van de allernieuwste technologie

MEER INFORMATIE

CONTRACTVERPAKKING

Vakkundige montage van de nieuwe verpakkingen van onze klanten waardoor leveringen voor nieuwe/bestaande projecten ‘net op tijd’ kunnen worden gerealiseerd.

MEER INFORMATIE

WIL U VOOR ONS WERKEN?

Onze teams zijn van fundamenteel belang voor onze operaties en we zijn erg trots op het aanwerven, opleiden en ontwikkelen van elk individu. Als u meer te weten wenst te komen over ons rekruteringsproces, gelieve hier te klikken.

ONZE SITES

Kom meer te weten over hoe we werken op onze eigen sites in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland en ook op de eigen sites van onze klanten.

MEER INFORMATIE

EEN OVERZICHT VAN YORKSHIRE REPAK

“Ons sleutelwoord is Kwaliteit en dit is van het allergrootste belang voor ons en onze focus op kwaliteit zal ongetwijfeld onze “Cost of ownership” (eigendomskosten) weerspiegelen en het zal uiterst kosteneffectief voor u zijn. Betrouwbaarheid, efficiëntie en doeltreffendheid zijn de belangrijkste kenmerken van de dienst die wij aanbieden.”

Andy Smith , Snr Operations Manager

WERELDWIJDE EXPERTISE

Sinds 1985 hebben we aan de Britse en de internationale markten volledige, uitgebreide diensten verstrekt op vlak van Secundaire Inspectie en Herwerking, Contractverpakking, Arbeidsvoorziening en Etikettering. Met uitzonderlijke in-house opleiding, toewijding professionaliteit is onze naam jaar na jaar aanzienlijk gegroeid. Ons succes komt volledig neer op de ervaring en toewijding van onze teams.

ONZE KLANTEN

Onze professionele en resultaatgerichte houding zorgt ervoor dat we langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten hebben opgebouwd. We streven voortdurend naar verbetering wat op zijn beurt zorgt voor de totstandkoming van ons succes.

ER MEER OVER LEZEN

WIL U VOOR ONS WERKEN?

Onze teams vormen een fundamenteel onderdeel van onze zakelijke activiteiten en we hechten grote waarde aan het aanwerven, opleiden en ontwikkelen van elk individu in elke functie. Wenst u meer te weten te komen over onze rekruterings- en HR-processen, gelieve hieronder te klikken.

ER MEER OVER LEZEN